Våre anlegg

Kunstgressbane, sandvolleyballbane, frisbeegolfløype, basketbane, skøytebane, idrettshall, buldrevegg, sanserom og til våren står uteklasserom og brygge klart ved Randsfjorden.

På Søndre Land ungdomsskole har vi fått flere fine anlegg som legger til rette for mye fysisk aktivitet. I tillegg ligger skolen vår vakkert plassert ved Randsfjorden, og med et flott friområde rundt skolen.

Frisbeegolf

Høsten 2016 åpnet vi vår egen frisbeegolfløype. Vi har 5 kurver plassert rundt i skolens nærområde. Hver kurv har to utkastplasser, slik at en runde har 10 «hull».

Anlegget er åpent for alle utenfor skoletid.

Artikkel i OA

Søndre Land idrettshall

Rett ved SLUS ligger Søndre Land idrettshall, hvor vi har en flate på 20 m x 40 m håndballbane og 60 m. løpebane. I tillegg er det oppmerket til basketball, badminton, tennis og futsal. I tilknytning til hallen er det 6 garderober, styrkerom og scene. Hallen stod ferdig tidlig på 1990-tallet.

Kunstgressbane

Høsten 2015 åpnet vi en ny kunstgressbane på SLUS. Banen er på 20 m x 40 m med to 5’er mål og fire små mål. Kunstgressbanen er meget populær og svært mye brukt i friminutter og Fysak.

Sandvolleyballbane

Ved kunstgressbanen ligger også en stor sandvolleyballbane med nett og fin sand. Banen ble åpnet våren 2015.

Skøytebane

Hver vinter blir det lagt is på skøytebanen på SLUS. Banen har vant og vi har en varmebu med utstyr. Skolen har mange par skøyter i ulike størrelser og hjelmer til utlån.

Banen er åpen for alle utenfor skoletid, og det er flomlys slik at anlegget også kan brukes etter at det er mørkt.

Buldrevegg

Nedenfor skolen har vi en buldrevegg. Her kan man velge mellom tre forskjellige løyper (med ulik farge) man kan klatre.

Asfaltbane (m/basketballkurver)

I Randslunden har vi en asfaltbane, hvor vi har to basketkurver. Banen blir brukt til fysakaktiviteter hele året. Om vinteren er banen islagt.