Søndre Land ungdomsskole deltok med et lag under finalen i SkoleOL på Lillehammer tirsdag 14.mars. Anine Steen Hovelsrud, Ingvill Bøe Stenseng, Markus Midteng Vikersveen og Jonas Ingvaldsen deltok sammen med andre ungdomsskoler i Oppland.

Elevene fikk først en omvisning på det nye OL museumet på Maihaugen, før alle samlet seg til kunnskapskonkurranse. Som i kvalifiseringen, ble denne gjennomført ved hjelp av Kahoot. SLUS lå lenge på 2.plass, men falt litt nedover på resultatlisten utover i konkurransen.

Siste del av dagen var satt av til ferdighetsøvelser rundt omkring på Maihaugen. Her fikk elevene testet seg i memory, aking, fellesski, hinderbane, ringkasting, miniski og vedstabling. Stor innsats i to timer.

Til slutt var det Harestua skole som ble vinnere av årets skoleOL. Våre elever endte på 6.plass. Flott innsats av vårt, og veldig gode representanter for Søndre Land ungdomsskole.

Som en del av opplegget fikk alle deltakerne inngangsbillett på hopprennet i Lysgårdsbakken. Dessverre ble dette avlyst etter kun 25 hoppere.